![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Junior Member
|
Eğitim 1)Mesela Ben Bir Kanalda Opum ve diyorum ki kanalda " evet " Yazan Önce Benim tarafımdan Banlansın Daha Sonra Kanaldan Kicklensin Örnek : Alıntı:
( text ) Bu Kanal'a Yazılan Yazıları Temsil Eder Yani Kanalda Yazılan Kelimeler'i Kapsar ( * ) Bu Yazi Demektir Mesela Ben * Yerine :evet: Yazsaydim Sadece Evet Yazısını Kapsardı ( # ) Bu kanal Demektir.. Mesela # Yerine :#sohbet: Kullansa idim Kod Sadece Sohbet Kanalında Gecerli Olurdu.. ( if ) Kapsamaktır.. Misal " evet " Kelimesini Sorgular O cümle icerisinde.. ( isin ) Demek icinde Demektir.. Eğer O Kelime icinde Türkce Karakterler Mesela ( i ) harfi var ise iswm Kullanırız.. if ad? iswm $1- { Gibi.. ( $1- ) Demek Birinci Kelimeden İtibaren Demektir.. Eğer Bu - İsaretini Kaldırı isen Sadece Birinci Kelimeyi Kapsar ( $2 ) Bu İkinci Kelime Demektir ( $2- ) Bu da İkinci Kelimeden Sonra Demektir ( $active ) Bu aktif Olan demektir Simdi join ' i anlatayım Sana Birde.. Ben diyorum ki Bir kişi Kanal'a Girdiği zaman Ona otomatik msg atacağım Yada notice atacağım.. Su Sekilde.. Alıntı:
Örnek; Alıntı:
Diyor ki Nick Eğer Benim Nick'im se Yani $me Yerine LeadeR Yazsaydim Nick = LeadeR ise Olacaktı.. Simdi Bir event daha Belirteyim * start * yani acılıs event'i Bu acılıs Esnasında Olmasını İstediğiniz Seyi Uygular.. Ben diyorum ki Script acılsın acıldığında aktif ekrana Coded By XxX Yazısı Gelsin Nasıl Yaparım ? Alıntı:
|
||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|